Alles is energie

Doordat alles energie is, is het mogelijk om op locatie of op afstand alles door te meten waar je behoefte aan hebt. Denk aan voeding, medicatie, supplementen en emoties. Ook kan energie in een lichaam hersteld worden. Door middel van een meetinstrument, Biotensor genoemd, kun je bovengenoemd doormeten en in energie herstellen. 

Ik kwam voor het eerst in aanraking met een Biotensor toen Leya een maandje of 5 was. Ze was ontzettend onrustig, huilde veel en spuugde dagelijks. Na maandenlang ziekenhuis bezoeken was ik ten einde raad en vond ik iemand die haar voeding door wilde meten op afstand. Hier kwam uit dat koemelk en de nepvoeding van het ziekenhuis slecht resoneerden met haar lichaam. Geitenmelk kwam als beste uit de test en de spuug problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik had gewild dat ik dit vanaf haar geboorte had geweten en heb toen veel jonge moeders naar deze specialist toegestuurd. Ook heb ik toen gelijk mijn eigen voeding door laten meten. Al sinds kinds af aan heb ik altijd last van een spastische darm gehad. Toen ik het lijstje met voeding waar ik niet zo goed tegen kan ging laten staan, had ik voor het eerst in mijn leven geen buikpijn meer. Zonder de magie van de Biotensor was ik niet zo makkelijk erachter gekomen.

Oliën doormeten
Alles kan worden doorgemeten, zo ook welke etherische olie voor jou of jouw kindje ondersteunend kan werken. Hoest jouw kindje veel? Slaapt hij/zij onrustig? Is hij/zij angstig? Of zijn er andere ongemakken? Het kan heel goed zijn dat oliën deze ongemakken kunnen verzachten. Op afstand meet ik door welke olie jouw kindje behoefte aan heeft. Op het moment van doormeten hoef je niks te doen.  Hierna ontvang je mijn bevinding en ontvang je de afgestemde olieroller bij je thuis. Ook voor jezelf kun je een meting laten doen en een bij jou afgestemde roller ontvangen. 

Voeding doormeten
Op afstand meet ik door welke voeding je beter (voorlopig) even kan laten staan.  Je hoeft op het moment van een afstandsbehandeling niks te doen en kan gewoon doorgaan met jouw bezigheden. Na het intunen op jouw energie en het volbrengen van de behandeling, ontvang je een rapport van 10 bladzijdes met mijn bevindingen. Het is een experiment waar je, na de meting, zelf mee aan de slag kan.

Energie uitwisseling

Olie doormeting & roller: €22,-
Voeding & rapport: €44,-