De blauwdruk van jouw leven

Ieder mens is uniek ontworpen om zo een eigen bijdrage in de wereld te hebben. Human Design is een holistisch systeem dat inzicht geeft in wie jij van nature bent, waar je goed in bent, hoe je jouw energie het beste in kan zetten en wat voor conditioneringen je zou kunnen hebben. Er wordt gekeken naar de stand van de planeten op het moment dat jij geboren werd.

Human Design is een experiment waarbij je leert af te stemmen op je natuurlijke staat van zijn. Als je vanuit alignment jouw energie goed benut, gaat jouw leven meer flowen en zal je zoveel meer geluk ervaren. Het geeft je een duwtje in de rug om jezelf meer te mogen omarmen. 

Ik geloof erin dat we met zijn alle een nieuwe wereld aan het bouwen zijn. Human Design begeleid je door energetische shifts en brengt je meer bewustwording over jouw unieke bijdrage in deze mooie wereld.

Jij bent hier met een reden. Zullen we er samen achter komen waarvoor dat is?

Wat kun je verwachten

Ik tune van te voren in op jouw energie en stel een uitgebreid rapport op (7 blz) over de blauwdruk van jouw leven. De reading zal ongeveer 90 min in beslag nemen. 

Ben jij er klaar voor om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan door te luisteren naar je gevoel in plaats van je verstand? Laten we alle conditioneringen en laagjes afpellen die je sinds kinds af aan hebt opgebouwd. Are you ready to embrace yourself?

Energie uitwisseling

Rapport: €88,- incl btw
Reading en rapport: €144,- incl btw

* Aanbetaling €44,- vooraf de reading