Het pad van overgave

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process. Het is een natuurlijke overdracht van levenskrachtenergie.

Het is een transmissie van de levensenergie dat het proces van kundalini-ontwaking in gang zet. De krachtige creatieve levensenergie zit in ieder van ons, maar vaak slaapt de energie dusdanig dat het ons echt alleen in leven houdt. Zodra de energie ontwaakt wordt, vindt er een herbedrading in de hersenen en in het zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt heling, genezing en transformatie in diepere lagen mogelijk die vaak moeilijk bereikbaar is via andere wegen. Je gaat dichterbij je eigen waarheid staan en krijgt echt een gevoel van leven!

Je bent al heel..
Vaak denken we veel te moeilijk, leven we al snel vanuit ons hoofd en willen we onszelf het liefst zo snel mogelijk “healen of fixen”. Maar wat nou als het veel simpeler kan? Wat als alles waarnaar je op zoek bent al in jouzelf zit? Jouw eigen levensenergie wilt je hier namelijk aan herinneren. Het enige wat er van je gevraagd wordt is dat je ontspannen en nieuwsgierig als een kind je overgeeft aan het proces. Dat je erop durft te vertrouwen dat je altijd al heel bent. De energie ontmoet jou waar jij op dat moment bent en je krijgt exact wat jij die dag nodig hebt. Je hoeft niets te fixen. 

Via de ‘maak een afspraak’ button hieronder kun je een 1 op 1 sessie of semi private sessie inboeken met een zelf samengestelde groep. Wil je liever een openbaar event ervaren met meer mensen? Dit is mogelijk via onderstaande ‘Upkoming group events’. 

Wat kun je verwachten

Op een fijne locatie in Bodegraven zullen we samen het pad van overgave bewandelen. Ik activeer jouw kundalini levensenergie waarna jouw transformatie proces gestart zal worden. Het gaat er niet om wat er op de mat gebeurt, maar wat het met je doet in het dagelijks leven. De sessie duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief de deling. 

Het ontwaken is een  realisatie van wie je werkelijk bent. Het is onmogelijk om in woorden te beschrijven, so if you feel that you are ready, you are ready!

Energie uitwisseling

1 op 1: €222,-
1 op 2: €333,-      (€166,5 p.p)
1 op 3: €444,-      (€148,- p.p)
1 op 4: €500,-     (€125,- p.p)
1 op 5: €555,-       (€111,- p.p)
1 op 6: €600,-      (€100,- p.p)
1 op 7+: €88,- p.p.

Upcoming group events

10 maart

Groepssessie Woerden €55,-

Nog 2 plekjes beschikbaar

LEAP sessie met liefde gefaciliteerd door Lisa

1 april

Full day retreat
Den Bosch €222,-

Nog 4 plekjes beschikbaar

Twee LEAP sessies gefaciliteerd door Joy & Lisa, dans, ademen, vegan lunch, verbinding, natuur en edelstenen.

7 april

Groepssessie Bodegraven €55,-

Nog 2 plekjes beschikbaar

LEAP sessie met liefde gefaciliteerd door Lisa

6 augustus

Yoga / LEAP event

Yin Yang Yoga, LEAP & Vegan High tea in Rijswijk

Door moeder en dochter georganiseerd. Froukje verzorgt de yoga en Lisa de LEAP.